Pagina's

zaterdag 18 juli 2015

De eerste week werken zit er weer op. Dinsdag was ik vrij om te helpen DM te verhuizen. Komende maandag is de overdracht van het huis. Dan is het huis na 85 jaar niet meer in de familie. Zal vreemd zijn. Vorige week is er door de familie afscheid genomen van het huis.

I have already done my first working week. Tuesday I had a day off to move my DM to her new house. Next Monday we give the keys to the new owner. After 85 years the house doesn't belong to our family. Last Sunday we had a farewell party.

Ik heb deze week dus niet veel kunnen doen aan mijn quiltwerk. Wel is er weer een bloem van het middenblok af. Ik ben begonnen met de applicaties van de volgende tak. En het pakket voor maand 6 is binnen. Genoeg te doen dus.

I haven't done much quilting this week. I have finished another flower. I have started with the application of another twig of the tree. And the BOM of month 6 arrrived. I have more than enough to do.


1 opmerking:

  1. Apart is dat hè? Als je niet meer zo naar dat huis toe kunt gaan. En ik lees dat het bij jullie al 85 jaar in de familie was. Dan lijkt het me nog lastiger.
    De boom van de Worthing Downs wordt heel mooi. Ik ben benieuwd naar het vervolg!

    BeantwoordenVerwijderen