Pagina's

zondag 17 augustus 2014

De eerste werkweek zit er weer op. Het was enorm druk, het vakantiegevoel was dan ook al na één dag weer weg. Maar de ochtend begon ik in de trein wel lekker met de hexagonnetjes. Het is toch te donker om naar buiten te kunnen kijken.

The first working week has passed. It was very busy. My relaxed feeling vanished after one day work. But in the morning I started in the train with the hexagon. It was to dark to look outside.De laatste rand voor het eerste deel zit er dan ook omheen. Pas als het tweede deel af is ga ik beide delen omtoveren tot een rechthoek voor de tas.

The last border of the first part is finished. When I have finished part two, both parts will be transformed in rectangles for the bag.

De hexagonnetjes voor het middenstuk liggen al klaar om tot blommetjes gemaakt te worden. De kleur roze is iets anders. Dat heb je als je met restjes werkt.

The other hexagonpieces for the middle are ready to became flowers. The colour pink is a little bit different. That happens when you use leftovers of fabric.


De week hebben we afgesloten met een rondje kermis in Hoorn. Deze kermis is een traditie die nu op de lijst van Cultureel Erfgoed is geplaatst. Het was supergezellig.

We ended this week with a visit to the funfair in Hoorn. This funfair is a tradition which now has been placed on the list of cultural heritage. It was very chatty.


2 opmerkingen: