Pagina's

zaterdag 21 september 2013

En dan is het herfst. Een regenachtige week gehad, maar nu in het weekend is het weer zachter weer. En dat blijft het ook de eerste dagen van volgende week. Het is heerlijk zacht buiten. Ik heb vandaag heerlijk een rondje in de wijk gelopen. Ik zag onderweg een stalletje met kalebassen. Die had ik nog niet gekocht, nu dus wel. Het staat leuk zo op de tuintafel. Als je dan binnen zit en naar buiten kijkt, heb je een mooi plaatje.
En als de plant is uitgebloeid, kan het zo de grond in. Hebben we volgend jaar ook weer herfstbloemen.
Ook binnen heb ik weer mijn Halloweenquilt opgehangen.
's Avonds gaan de kaarsjes ook weer aan. Kortom heerlijk coconnen.
Bij de voordeur heb ik ook weer mijn heksenquilt opgehangen.

Deze week ook weer voor de eerste keer weer naar quiltbee De Kreek geweest. Heerlijk weer om zo samen bezig te zijn. Natuurlijk weer veel gekletst en toen niet opgelet. Ik had de wiebertjes voor mijn blok verkeerd om geknipt en toen paste het niet meer. De volgende dag maar weer naar Hoorn geweest. Gelukkig komt het versnijden niet alleen bij mij voor en kreeg ik zomaar een lapje van dezelfde stof mee om het nogmaals te doen. En nu heb ik goed opgelet en ja hoor, alle stukjes zitten op de juiste plaats. Het blok is heel mooi geworden. Nu kan ik ook een rand afmaken. Dit blok ontbrak er nog aan.

4 opmerkingen:

 1. Gelukkig is jeblokjenuwel gelukt. Wat een keuke halloweenquilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hello Ely it looks like Halloween has arrived at your place????? I really like the bottom quilt it's full of fun and great colours. Cheers Glenda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie halloween kleden heb je gemaakt! Succes met je blokjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Looks like you're getting ready for Halloween! You've reminded me to go buy some lollies to keep by the door as this tradition is really picking up pace where I live. I love you block, great colours, looking so good!

  BeantwoordenVerwijderen