Pagina's

zaterdag 19 oktober 2013

Afgelopen woensdag weer naar quiltbee De Kreek geweest. Riet had eindelijk de krans af van de kerststofjes die ze vorig jaar van mij heeft gekregen. Zo'm honderd zakjes heeft ze gemaakt en gevuld met een mooi resultaat.
Vanmorgen stond ik om zeven uur op. Wat een mooie lucht was er weer. Een echte herfstlucht.

Mijn schoonzusje heeft met haar pauwenquilt de tweede prijs voor gevorderden gewonnen in Velthoven. Het is dan ook een geweldig mooie quilt.
Het middenstuk is geborduurd en daarom heen is weer een pauw gequilt. Mocht je er meer van willen weten: http://www.handmadehome.nlEn hoe is het met mijn quiltwerk. Heel goed. Het is mij gelukt om het eerste blok van Civil War Bride te quilten. Ik heb de lapjes voor het tweede blok al weer uitgezocht. Ga daar morgen mee aan de slag.3 opmerkingen:

 1. Hoi Elly, je blok ziet er mooi uit. Goed idee hoor, om direct een blok te quilten, is het al af en kun je verder aan het volgende blok.

  Leuk dat je mijn quilt laat zien, dank je wel.

  Groetjes
  Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De combinatie van borduren en quilten vond ik heel bijzonder. Knap gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Your sisters art quilt is wonderful Elly. Just love the fabrics through out it, and such incredible needle work, she is a real artist, thanks for sharing with us. Cheers Glenda. PS and I loved the sunsets too thanks for those.

  BeantwoordenVerwijderen