Pagina's

zondag 24 februari 2013

De rand van mrs Vigor's quilt is bijna af. Dan nog één tussenrand en dan de laatste. Het eind is in zicht.
Verder is de top van de sudokuquilt bijna af. Ik heb inmiddels ook wat kraaltjes gehaald. Die wil ik in het midden van elk vierkantje plaatsen.
Ook heb ik weer een nieuw exemplaar van het tijdschrift Creatief met Patchwork gekocht. Werd verliefd op de voorpagina.


 Het patroon heb ik inmiddels 400x vergroot laten printen.
En het is ook al overgenomen op vlieseline. Het leek een hele klus, maar in feite zijn het allemaal driehoekjes. Viel achteraf wel mee. Het was een klein uurtje tekenen.
Gelukkig hebben de vogels nu ook eindelijk het nieuwe huisje met het potje pindakaas ontdekt.
Ik ben benieuwd hoe lang ze er over doen om het leeg te pikken. Ook op de tafel heb ik een blad gevuld met vogelzaad. Ik vind het een geweldig gezicht als er vogels in de tuin aan het eten zijn. Jopie ook vanachter het raam, al mekkerend. Hij vindt het nog steeds te koud om buiten rond te sluipen. Ook nu ligt hij weer languit op bed zijn katerslaapje te doen.
1 opmerking:

  1. Nog een klein stukje dus quilten? Je bent er bijna. Dan zeker de afwerkrand en daarna klaar? En op naar een nieuw project, toch? Ben je ook zo benieuwd naar de BOM van Tonny?

    Wij hebben ook zo'n je-weet-wel-kater: slapen en liggen, eten en liggen slapen. Gisteravond was vloog er een vlieg binnen - jawel, de eerste vlieg van het seizoen... - en daar ging hij vol enthousiasme achteraan. Eindelijk weer wat lichaamsbeweging, naast het spelen dat we regelmatig doen. Als het weer wat minder koud wordt, gaat hij weer vaker naar buiten, en kan het wintervet afgetraind worden..

    Groetjes
    Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen