Pagina's

zondag 26 mei 2013

Wat een herfstige week hebben we weer achter de rug. Een echte lente hebben we helaas nog niet gehad. Ik ben deze week lekker opgeschoten me Chateau Chambray. Er zitten al een aantal blokken aan elkaar.
Daarnaast ben ik flink aan het plakken geweest. Deel 2 van de mysterie van Reiko Kato is nu af en deel 3 voor de helft. Vandaag ga ik de andere helft plakken.

En terwijl dochterlief zich nog staat te wassen en het buiten weer eens regent, is het mij gelukt om het plakwerk van deel 3 af te maken. Kan ik na de lunch eindelijk de strijkplank weer eens opbergen en de boel stofzuigen.

zondag 19 mei 2013

Deze week weer een 4 daagse werkweek gehad. Afgelopen vrijdag samen met moeders naar Libelle Zomerweek geweest.
Die dag was het gelukkig wat beter weer dan de rest van de week.
Afgelopen woensdag was er weer de 2 wekelijkse quiltbee in De Kreek. Was weer supergezellig. Er werden weer 2 affo's geshowd. Ben vergeten om daar een foto van te maken.
Door alle regen en af en toe een zonnetje wordt de wijk weer snel groen.
Op quiltgebied ben ik bezig met het derde maandpakket Chateau Chambray en met het plakken van deel 2 van de mysterie van Reiko Kato. Deze week kreeg ik het nieuws van Quiltersgilde dat mijn Mrs. Vigors quilt is uitverkoren voor de tentoonstelling in Alkmaar. De allereerste keer dat ik een quilt heb opgegeven en dan nog uitgekozen worden ook. Geweldig, wat een eer.


Vandaag wordt het volgens de weermannen de enige mooie Pinksterdag. Ik ga vandaag dan maar weer eens in de tuin aan de gang. En morgen weer verder met plakken. Streven is dan om blok 2 af te hebben en misschien zelfs wel blok 3.



zondag 12 mei 2013

Heerlijk zo'n korte werkweek van drie dagen. Op Hemelvaartsdag hebben we allemaal gedaan wat we graag wilden doen. Gewoon lekker thuis genieten van het weer en bezig zijn met onze hobby's. Vrijdag was het iets minder mooi weer. Ben toen maar in het binnenbad gaan zwemmen. En op zaterdag ben ik door de regen naar mijn ouders gefietst om daar het wekelijkse leesvoer en een bloemetje te brengen. Door de vele vrije dagen ben ik lekker opgeschoten. Heb maand 2 af van chateau chambray.



 Ik was afgelopen woensdag nog even bij Quilthuis Lieselotje geweest om te vragen of maand 3 al klaar was. Maar door ziekte van Tonny is dat niet gelukt. Volgende week poging 2.
Daarom ben ik zaterdag enorm bezig geweest met de mysteryquilt van Reiko Kato. Ik was nog bezig met het eerste deel. Heb nu alle Sue Bonnets er door middel van vlisofix op vastgezet. Kan nu weer verder gaan met het afwerken.
Ik vind het heel erg leuk worden. Ik ben dan ook van plan om vandaag deel 2 voor de afwerking klaar te maken. Zeker nu gisteren deel 3 in de brievenbus lag.






zondag 5 mei 2013

De laatste Koninginnedag is weer voorbij. Wij zijn naar de vrijmarkt geweest, het leverde DD een zonnebril op. Verder hebben we niets naar onze gading gevonden. Voor volgend jaar gaan we op zoek naar een andere activiteit op de Koningsdag. En dan woensdag weer gewoon naar het werk. En daar ligt dan het restant van de feestelijke dag in Amsterdam, zomaar tussen de rails van de metro.
Inmiddels heb ik al weer een aantal blokken af van Chateau Chambray. Volgende week maar weer maand 3 ophalen.
En eindelijk bracht de post het boek van Di Ford, het belooft veel lees- en maakplezier.